Ethical Hacker Wanted

Responsabilități

It takes a hacker to fight a hacker 🙂
Oricat de performante sunt sistemele din ziua de azi, nimic nu sta in picioare daca nu e sigur. Pe langa inasprirea legislatiei in ceea ce priveste securitatea datelor, companiile trebuie sa demonstreze in permanenta clientilor ca datele lor sunt in siguranta.
Construim echipa! Cautam oameni care sa fie mai bine pregatiti decat un hacker si care sa poata gasi toate vulnerabilitatile din mediul unui client.

Serviciile pe care le vom livra clientilor sunt:
– Security/Vulnerability/Risk Assessments
– Penetration Testing
– Social Engineering

Calificări

Pentru a fi persoana potrivita pentru rol, trebuie sa iti placa sa citesti, sa-ti placa ideea de a avea propriul laborator cu victime si atacatori, pe care sa-ti simulezi atacurile. Nu conteaza atat de mult ce stii azi, tehnic, ci cat de repede inveti. Vei invata in permanenta si in ritm alert, pentru a putea tine pasul cu noile atacuri. Vrem sa fii bine pregatit pentru ca vom merge la competitii,conferinte si vei fi cunoscut in domeniu. Si, cel mai important, vrem sa avem incredere in tine, pentru ca vei avea acces la cele mai sensibile informatii ale unui client.

Beneficii

Mod de lucru: Nu lucram intr-un birou si nu avem program. Te organizezi asa cum consideri. Exista o perioada de proba, neplatita, de 3 luni, pe care o vei folosi pentru pregatire si testare. In cazul in care vei fi implicat intr-un proiect cu un client in aceasta perioada, vei fi platit pentru proiect. La sfarsitul perioadei de proba, cei care se potrivesc rolului vor orimi o oferta de anagajare.

Ajută-ne să ducem acest anunț la mai mulți studenți.

Anunț disponibil pentru studenții de la următoarele facultăți

plătit
cel puțin nota 7
vorbitor de engleza