Diplodocus @ FMI

Pe 26 Octombrie a avut loc Diplodocus, evenimentul de prezentare a lucrărilor de licență în cotutelă, organizat de Junio în parteneriat cu Facultatea de Matematică și Informatică. Programul evenimentului și prezentările companiilor le puteți găsi pe https://diplodocus.ro/program/.

Amfiteatrul „Spiru Haret” a fost plin, lucru care ne-a surprins în mod plăcut, având în vedere vremea urâtă de afară. Prezența numeroasă s-a datorat în mare parte lucrărilor de diplomă prezentate, care mai de care mai atractive. Credem că putem pune bazele unei mai bune colaborări între companii, facultăți și studenți, un spațiu comun în care cei implicați să comunice într-un mod personal. Mulțumim celor care au venit și studenților de la ASMI pentru ajutorul acordat.

Mulțumim partenerului principal Bitdefender pentru încredere și pentru sprijinul acordat.

Ce-am învățat

  • Am simțit că o sesiune interactivă după prezentări era foarte utilă. Ne-am temut că o să ne întindem prea tare cu prezentările și că studenții o să-și piardă interesul spre final, dar ne-am înșelat.
  • Unele detalii despre lucrări ar fi trebuit distribuite mai din timp, ca să ajungă la cât mai mulți studenți care să aibă timp să se gândească și să poată pune întrebări cu ocazia evenimentului.
  • O pauză de 10 minute la fiecare oră ar fi potrivită pentru toată lumea 🙂

Ne vedem pe data de 17 Noiembrie în Facultatea de Automatică și Calculatoare. Până atunci, puteți să consulta și aplica la lucrările de licență ale companiilor pe https://diplodocus.ro.

 

Cornel Nițu

Comentarii

comentarii