S.C. ACCENT PRO 2000. S.R.L. este o companie privată cu sediul în Bucureşti, România, care activează în domeniul Cercetare – dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie – 7219 din data de 18.07.2000.

Înfiinţată de către Dr. Ing. fiz. Mihai IOVEA, obiectivul companii este de a exploata potenţialul ridicat al cercetătorilor şi inginerilor realizand produse şi oferind servicii de înaltă calitate în domeniul Imagisticii cu Raze X şi Gama cu aplicatii in domeniul Securitatii si al Controlului Nedestructiv – in special radiografia digitala si tomografia 2D si 3D, precum si procedee bazate pe tehnica ,,dual/multi-energy’’ pentru identificarea materialelor periculoase si sisteme de inalta rezolutie pentru aplicatii industriale.

Intreprinderea noastra are capacitatea de a dezvolta studii si cercetari in domeniile care se finalizeaza , in principal, cu realizarea de prototipuri si demonstratii pentru potentiali end-useri.

Echipa de cercetători, ingineri şi programatori a ajuns de-a lungul timpului să acumuleze o vastă experienţă şi să consolideze o serie semnificativă de legături pe piaţa de cercetare şi dezvoltare din România, fiind de asemenea implicată în numeroase proiecte de înaltă tehnologie dezvoltate atât în ţara noastră cât şi în ţările Occidentale.
Datorită colaborărilor cu variaţi parteneri externi, compania acoperă o gamă diversificată de domenii tehnice şi ştiinţifice:

  • Imagistică cu Raze X şi gama pentru Tomografie şi Radioscopie
  • Tomografie şi Radioscopie pentru identificarea materialelor folosind tehnologia Dual-energy
  • Dezvoltarea Software-ului şi a Echipamentelor de înaltă tehnologie utilizate în scopul Cercetării şi al Dezvoltării
  • Management pentru Proiecte de Cercetare- Dezvoltare
  • Consultanţă în vederea întreprinderii unor noi proiecte de înaltă tehnologie şi a dezvoltării investiţiilor în România
  • Activităţi de comercializare şi reprezentanţă a sistemelor de înaltă tehnologie
Str.Marasesti 25A, MAGURELE, ILFOV

Anunțuri deschise la ACCENT PRO 2000 SRL

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio