AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați în problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.

Din momentul în care ne-am fondat, am dezvoltat peste 1,000,000 de tineri care au trecut prin experiența AIESEC. Impactul organizației noastre poate fi văzut prin intermediul alumnilor AIESEC, care în prezent reprezintă companii, ONG-uri și lideri mondiali, precum Laureatul Premiului Nobel, Martti Atisaari din Finlanda.
AIESEC este o organizație prezentă în 127 de țări și teritorii și este coordonată de studenți și proaspăt absolvenți.

Suntem „o organizație de tineri pentru tineri” de 67 de ani. Echipele de conducere se schimbă anual, acest lucru aducând un plus de valoare și inovație programelor noastre.
Suntem o organizație consultativă a Consiliului Economic și Social al Națiunilor Unite, suntem afiliați la UN DPI, membri ai ICYMO, și recunoscuți de UNESCO.

București, Municipiul București, România

Anunțuri deschise la AIESEC in Universitatea din Bucuresti

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio