Allevo este o companie care creeaza solutii software destinate prelucrarii de plati si alte tipuri de tranzactii purtatoare de valoare, prin automatizarea fluxurilor de operatiuni in conformitate cu diverse standarde si reglementari din industria financiar-bancara. Este un sector de nisa, in care foarte putine companii de soft de pe piata din Romania activeaza si care creeaza oportunitati unice de invatare si crestere in acest domeniu.
In anul 2012 Allevo a adoptat un model de business nou, mizand pe calitatile si avantajele softului open source, o premiera pentru piata financiar-bancara. Intentia a fost de a sustine aplicatiile de un mediu colaborativ, facilitand astfel dezvoltarea si integrarea rapida de noi tehnologii, precum cripto-valute, securitatea biometrica, algoritmi de analiza a datelor.
Pentru solutiile pe care le dezvolta, Allevo a primit numeroase distinctii si recunoasteri in industrie. Unele dintre cele mai importante acreditari sunt chiar de la SWIFT (www.swift.com), o institutie de renume si prestigiu in acest domeniu.

Calea Vitan nr. 23C, Bucuresti, Sector 3

Anunțuri deschise la Allevo

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio