Scopul asociatiei este crearea, dezvoltarea si promovarea unui ecosistem educational capabil sa ofere copiilor si studentilor o educatie completa, echilibrata si de calitate, care sa le permita acestora sa ia decizii in cunostinta de cauza, ce vor avea impact asupra lumii si modul in care acestia vor trai.

STEM reprezinta un concept educational ce se bazeaza pe ideea de educare a elevilor si studentilor in patru domenii: stiinta, tehnologii, inginerie si matematica, folosind o abordare multi-disciplinara si aplicata. Mai degraba decat a preda aceste discipline separat si distinct, STEM le integreaza intr-o paradigma de invatare coerenta bazata pe aplicatii din lumea reala.

STEAM (stiinta, tehnologii, inginerie, arte si matematica) este o noua abordare a filozofiei STEM ce recunoaste valoare artelor atat in dezvoltarea armonioasa a individului cat si a societatii uname.

Educatia STEM Creativa implica folosirea principiilor STEM + Arte = STEAM ce presupune si integrarea tuturor disciplinelor umaniste.

Mogoșoaia, Ilfov County, Romania

Anunțuri deschise la Asociatia pentru educatie STEM creativa

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio