Băneasa Developments înseamnă o combinaţie unică de dezvoltări imobiliare, management de centru comercial şi un spațiu impresionant de divertisment. Toate aceste activități sunt concentrate pe Platforma Comercială Băneasa, o platformă comercială şi imobiliară de amploare situată în nordul Bucureştiului (cea mai dezvoltată zonă a oraşului, care înregistrează cel mai mare venit pe cap de locuitor).

Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria oferă o experienţă de top în retail-ul din România, cu peste 300 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante premium şi cafenele rafinate. Un mix de succes, ce transformă Băneasa Shopping City în prima alegere a românilor pentru o experiență unică de shopping.

Brand-ul Grand Entertainment operează din anul 2011, Grand Cinema & More fiind echipat cu cea mai nouă tehnologie de proiecţie digitală, inclusiv auditoriul Grand Ultra – un concept black box, cu cel mai mare display plat din România şi sistemul audio Dolby Atmos pentru o experienţă cinematografică unică. În plus, iubitorii de filme şi de artă se pot bucura de o categorie specială de evenimente culturale: producţii de teatru in-house şi transmisiuni live de pe marile scene ale lumii.

Pentru mai multe detalii accesati link-ul: https://www.baneasa.ro/corporate/prezentare-generala

Șoseaua București-Ploiești 42D, Sector 1, București, Romania

Anunțuri deschise la Baneasa Developments

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio