BRD este o banca de forta, cu o traditie de peste 90 de ani in Romania.
Modelul de banca universala implementat de Grupul Societe Generale in urma privatizarii din 1999 este axat astazi pe 3 activitati majore :
•Banca de Retail care serveste persoanele fizice si profesiunile liberale
•Corporate & Investment Banking, cu servicii dedicate marilor companii locale sau subsidiarelor din Romania a companiilor internationale
•Servicii Specializate care ofera leasing financiar, leasing operational, management al flotelor auto, credite de consum in magazine, titluri, asigurari, pensii si altele
In prezent, suntem a doua banca din Romania din punct de vedere al activelor, unul dintre marii finantatori ai IMM-urilor, precum si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de corporate banking din Romania – leaderi pe segmentul de credite sindicalizate la sfarsitul anului 2012.
Prin cei 8800 de angajati in 840 de unitati in toata tara, suntem alaturi de clientii nostri, fie ei tineri, seniori, salariati sau profesiuni liberale si companii, astfel incat impreuna cu noi sa-si realizeze planurile si proiectele de viitor.
Pentru a ne arata angajamentul fata de comunitatile in care actionam,de peste 10 ani ne implicam in actiuni de sustinere a unor categorii defavorizate precum copii si tineri vulnerabili social si in reducerea impactului activitatii noastre asupra mediului inconjurator prin gestionarea responsabila a resurselor precum energia, apa sau hartia.

Turn BRD - Bd.Ion Mihalache nr. 1-7, sector 1, 011171 Bucuresti.

Anunțuri deschise la BRD

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio