Partenerul tau cu experienta in managementul resurselor umane si recrutare personal calificat pentru agenti comerciali din Romania si strainatate, vine in sprijinul clientilor si candidatilor prin intermediul specialistilor din teritoriu. Managerii si inspectorii nostri sunt competenti, responsabili si implicati in proiectele in care se angajeaza. Niciun proiect nu este incheiat pana nu au fost indeplinite corespunzator toate particularitatile impuse de caz.

Stim ca un job inafara granitelor tarii poate si va contribui intotdeuna la dezvoltarea unei cariere strălucite si cu siguranta va avea un aport considerabil la dezvoltarea personala a fiecarui individ. Daca esti decis sa faci o schimbare si sa obtii un job in retail oriunde in Europa, te asteptam sa aplici online pe www.coplex.ro completand formularul de contact, sau poti ne aduce CV-ul la sediul nostru din Blv. Corneliu Coposu nr.5, Sector 3, Bucuresti.
Avem joburi disponibile mereu in: Germania, Austria, Spania, Italia, Finlanda, Danemarca, UK, Finlanda, Australia si USA, dar si in locatii turistice precum: Hawaii, Puerto Banus, Marbella, Palma De Mallorca si altele.

Cum orice demers spre o cariera profesionala stabila si ascendenta trebuie sa te reprezinte in fiecare etapa a evolutiei tale, managerii nostri HR vin in intampinarea cerintelor tale, punandu-ti la dispozitie metode eficiente si practice de a te face remarcat pe piata muncii.
Odata inscris consilierii nostri iti vor cauta locul care sa te reprezinte in functie de criteriile primite de la tine. Scrisoarea de intentie a fiecarui candidat reprezinta intotdeauna punctul de plecare pentru noi.

CONTACT

mobil: +40.731.015.449
tel.fix: +40.314.253.460
e-mail: JOBS@148.ro
Skype ID : coplex.hub

facebook: www.FB.com/CoplexHub
website: www.coplex.ro

Bd-ul.Corneliu Coposu nr.5, bl.103, sc.3, ap.63, int.63, Sector 3, Bucuresti.

Bd-ul.Corneliu Coposu nr.5, bl.103, sc.3, ap.63, int.63, Sector 3, Bucuresti.

Anunțuri deschise la Coplex

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio