Crispico Resonate (filiala a grupului Resonate MP4, cu birouri la Paris si New York) este animata de o echipa de oameni talentati. Vrem si facem performanta prin munca avansata de cercetare/dezvoltare (R&D). Este unul dintre punctele cheie care ne diferentiaza in peisajul corporatist, relativ monoton, de IT/Software din Bucuresti.

Iata cele mai interesante 2 produse (iesite din laboratorul nostru R&D).

XOPS, solutie de management al operatiunilor aeroportuare. Ne luptam cu succes cu concurenti care sunt cu un ordin de marime mai puternici decat noi. Si castigam teren! Majoritatea vehiculelor (+ resursele umane asociate) care circula pe aeroportul Charles de Gaulle (Paris, Franta), precum si Heathrow (Londra, UK) sunt planificate, controlate si optimizate de XOPS.

Flower Platform, solutie de programare vizuala, orientata Internet of Things (IoT). Democratizam programarea micro-controller-elor, precum Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, etc. Cercetarile noastre vor impinge granita posibilului, astfel incat Flower Platform sa aduca o contributie majora in educatia copiilor, care vor invata sa programeze, jucandu-se.

Anunțuri deschise la Crispico Resonate

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio