ECAS ELECTRO s-a fondat în anul 1991 având ca obiect de activitate comercializarea de componente electronice, electromecanice, dispozitive, module, subansamble și materiale diverse utilizate în producție, întreținere și service. Pentru dezvoltarea rapidă de produse care să fie lansate pe piață sunt oferite clienților noștri o gamă largă de instrumente de dezvoltare pentru structuri hardware și programe de aplicații, care includ sisteme de operare în timp real, medii de testare, depanare și compilare de programe, biblioteci de programe de aplicații, programatoare, module de dezvoltare aplicații și programe, asistență tehnică cu informații despre produsele oferite, seminarii și simpozioane pentru promovări de produse noi.

ECAS ELECTRO oferă o mare varietate de instrumente de proiectare tehnologică în electronică accesibile la studenți, profesori, cercetători, hobby-ști și OEM. ECAS ELECTRO execută prelucrări mecanice la cutii și carcase pe care le comercializează, pe baza documentației livrate de client.

Pentru a sprijini producătorii de aparatură și echipamente electronice ECAS ELECTRO are un parteneriat cu firma Felix Electronic Services (www.felix-ems.ro). Se pot executa prototipuri și serii mari de module electronice utilizând tehnologii moderne. Clienții firmei și alți proiectanți de aparate electronice pot verifica prototipuri bazate pe o varietate mare de componente, asigurate inclusiv de firma noastră și apoi pot comanda execuții de serii mari.

ECAS ELECTRO este certificată ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru a furniza produse, servicii și soluții pentru utilizatorii industriali și comerciali de componente electronice.

ECAS ELECTRO are sediul în București, dar este partener stabil pentru producătorii de echipamente originale, de echipamente industriale și electronice de consum și clienții comerciali din toată România.

ECAS ELECTRO reprezintă producătorii de componente electronice și subansamble care introduc continuu pe piață produse noi, iar clienții au acces rapid la tehnologii și componente noi apărute pe piață pentru proiectarea și fabricarea de produse moderne, cu nivel tehnologic ridicat, fiindcă schimbările rapide ale tehnologiei au dinamizat proiectarea de produse și procesele de fabricație.

ECAS ELECTRO asigură conexiuni peste un lanț de aprovizionare complex, gestionează această complexitate și asigură ca producătorii să poată proiecta produse noi, să planifice aprovizionarea cu componente și materiale, păstrând ritmul de fabricație.

Având peste 25 ani de experiență în comercializarea de componente electronice, electromecanice, dispozitive, componente și materiale diverse, ECAS ELECTRO demonstrează abilitatea de a răspunde la cerințele pieței lucrând împreună cu clienții săi și furnizorii pentru a asigura succesul lor.

Bulevardul Dimitrie Pompeiu NR. 8, Bucharest, Romania

Anunțuri deschise la Ecas Electro S.R.L

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio