ELITE ART Club UNESCO este o organizatie non-guvernamentala dedicata dezvoltarii si promovarii valorilor culturale romanesti la nivel national si international, cu accent pronuntat pe educarea publicului in spiritul recunoasterii si aprecierii acestora, dar si pe sublinierea rolului Romaniei in dezvoltarea patrimoniului cultural european.

In cei peste 13 ani de activitate, Asociatia ELITE ART Club UNESCO si-a concentrat eforturile in organizarea si sustinerea a sute de proiecte culturale, stiintifice si educationale de renume, din sfera muzicii si artelor vizuale. ELITE ART Club UNESCO este, totodata, unicul reprezentant in Romania al retelei globale Jeunesses Musicales International – cea mai amplă organizatie neguvernamentala din lume dedicata promovarii tinerilor muzicieni. Printre proiectele asociatiei se numara Festivalul Classics for Pleasure, desfasurat anual la Sibiu, si Concursul Internaţional de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti.

134, Constantin Noica St., 060055 București, Romania

Anunțuri deschise la ELITE ART Club UNESCO

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio