Jademy este prima companie din România care introduce conceptul de predare coding bootcamp pe piața locală de recrutare IT. Ajutăm și ghidăm oamenii talentați pasionați de tehnologie în parcursul lor de recalificare în programarea IT.

Pe lângă instruirea tehnică, academia noastră oferă sprijin în redactarea CV-ului, pregătirea pentru interviu, dezvoltarea motivației și încrederii necesare pentru a reuși în cadrul procesului de recrutare. Mai mult, împreună cu partenerii noștri, conectăm cursanții cu mediul professional (companii și agenții de recrutare) oferindu-le acestora oportunitatea de a fi angajați pe poziții de junior Java developers.

Studenții noștri au fost recrutați de către companii precum IBM, EA Games, Deutsche Bank, Siveco, ING, Unicredit Business Inregrated, Accenture, Softvision, Qualysoft, IT Smart Systems, ByteMobile, Mysis, Posta Romana, Binovate, BMP Wave, Cloud Research, PJ Interactive și altele.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, urmărește-ne conturile de Facebook, LinkedIn și YouTube.
https://www.facebook.com/jademy.românia
https://www.linkedin.com/company/jademy
https://www.youtube.com/channel/UCF9UDB2qo3OdcNxInxWo8WQ

Anunțuri deschise la Jademy

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio