Ne plac provocările, ne place să cunoaștem persoane noi, ne place să descoperim noi moduri de abordare a problemelor și noi soluții.

Zi de zi încercăm să înțelegem nevoile utilizatorilor iar rezultatele se văd în produsele pe care le dezvoltăm ca aplicații mobile iOS și Android.

Am crescut datorită pasiunii și a curiozității noastre, învățând foarte multe în același timp.

Vrem să transmitem din lecțiile învățate și iubim energia și curiozitatea pe care le aduce perioada de stagii.

Studenți entuziaști pot experimenta tehnologiile mobile și își pot dezvolta cunoștiințele dobândite de-a lungul anilor în timp ce descoperă mentalități și viziuni noi.

Calea Griviței 8-10, Bucharest, Romania

Anunțuri deschise la mReady

Backend Developer Internship
Calea Griviței 8-10, Bucharest, Romania
Pe parcursul celor 3 luni de stagiu vei descoperi etapele prin care o idee este transformată într-un produs mobil de succes. Vei lucra alături de cei mai buni analiști, designeri și coderi din echipă pentru a lansa o super aplicație iOS sau Android, iar tu vei contribui activ la realizarea infrastructurii Backend!
Mobile Developer Internship
Calea Griviței 8-10, Bucharest, Romania
Pe parcursul celor 3 luni de stagiu vei descoperi etapele prin care o idee este transformată într-un produs mobil de succes. Vei lucra alături de cei mai buni analiști, designeri și coderi din echipă pentru a lansa o super aplicație iOS sau Android.