Ohsas Experts: Servicii de Protectia Muncii, Situatii de Urgenta si Protectia Mediului in Bucuresti si Ilfov

Echipa OHSAS acopera toata gama de activitati din domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii Bucuresti), situatiilor de urgente (P.S.I. Bucuresti) cat si servicii de Protectia Mediului.

Preocuparea fiecarui antreprenor este obtinerea de pe urma serviciilor realizate, a profitului maxim astfel incat sa devina un proces continuu si fara opriri. Pentru a obtine acest lucru, angajatii trebuie sa fie sanatosi atat fizic cat si mental si organele de control (ITM, Garda Financiara, FISC) sa nu dispuna amenzi sau masuri ce incetinsc obtinerea profiturilor.

Orice societate comerciala, prin intermediul reprezentantului legal este obligata conform legislati in viguare sa dispuna toate masurile tehnice si organizatorice de protectia muncii, prevenire si stingere a incendiilor, si protectia mediului masuri ce se impun in urma evaluarii de risc efectuata la punctul de lucru.

OHSAS EXPERTS, in calitate de expert serviciu extern in Protectia Muncii si Evaluare de Riscuri (SSM) si in calitate de cadru tehnic in servicii de situatii de urgenta (PSI), cu seriozitate si profesionalism va oferim asistenta tehnica cat si documentatia necesara pentru a intra in legalitate si pentru a evita amenzile usturatoare ale organelor de control competente.

Experienta de peste 5 ani in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii si Evaluare de Riscuri) ne-a invatat semnificatia serviciilor de calitate, importanta respectarii termenelor, de aceea oferim cele mai bune servicii de Protectia Muncii in Bucuresti si Ilfov. OHSAS EXPERTS dau dovada de corectitudine, etica in afaceri, profesionalism in tot ceea ce intreprindem, confidentialitate si rapiditate in tratarea problemelor, pentru a gasi cele mai bune solutii adaptate cerintelor clientilor nostri. Ne bazam pe o comunicare deschisa si continua, fiind orientati catre client, pentru a actiona in interesul companiei dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite (protectia muncii si PSI) in Bucuresti si Ilfov, contactati-ne telefonic la numarul 0748 11.00.57, fie pe facebook.

Strada Zării, București, Municipiul București, România

Anunțuri deschise la Ohsas Experts

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio