Fondată în 1990, Farmexim este prima companie de import și distribuție de medicamente și produse farmaceutice din România.
Farmexim asigură servicii de distribuție la nivel național prin cele 13 puncte de lucru din principalele orașe ale țării, atent alese, astfel încât serviciile să poată fi disponibile, în condiții optime de timp, pentru clienți de pe întreg teritoriul României. Regiunea de vest este aprovizionată din Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu și Brașov. Zona de est se împarte între Constanța, Galați, Iași și Bacău, iar clienții din sudul țării sunt deserviți de cele două puncte de lucru din București, cele din Ploiești și Craiova.
Procesul de dezvoltare a companiei a început ambițios în 1990 și continuă consecvent și astăzi, fie că vorbim despre rețeaua de distribuție, despre flotă sau despre echipamentele de depozit. Ritmul constant de creştere, alături de dorința de a spori nivelul serviciilor oferite, a condus, în anul 2012, la inițierea unui amplu proces investiţional. Construcția impresionantului centru logistic de la Balotești, finalizată în 2014, a fost primul proiect din seria care continuă cu dezvoltarea depozitelor de la Timișoara, Cluj și Iași.

Astăzi, grupul Farmexim este format din 3 companii de sine stătătoare și anume:
• FARMEXIM S.A. – import și distribuție produse farmaceutice
• HELP NET FARMA S.A. – lanț propriu de farmacii, cu peste 200 de puncte de lucru, în București și în țară
• GREEN NET S.A. – import și distribuție produse cosmetice și suplimente nutritive.

Str. Malu Roșu nr. 4, Balotești, Ilfov, România

Anunțuri deschise la S.C. FARMEXIM S.A.

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio