Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna a carei viziune este dezvoltarea prin educatie inovativa a unei societati bazate pe valori.

La Școala de Valori accentul cade pe NONFORMAL.
Învățăm distrându-ne, prin joacă, descoperim răspunsuri la întrebări și oferim experiențe de formare a caracterului: ateliere de valori, sesiuni de coaching, tabere, programe cu modele și expunere internațională. Toate gândite pe termen lung, în așa fel încât să cuprindă întreaga perioada a liceului, de la clasa a IX- a până la clasa a XII-a inclusiv.

Avem programe locale și naționale, suntem în Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Pitești, Curtea de Argeș, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara. Avem programe în care lucram doar online și astfel oferim libertate adolescentului, din orice colț al țării, să vină la Școala de Valori.

str. Nistor Ion, nr. 2, ap. 1, sector 3 Bucharest, Romania

Anunțuri deschise la Scoala de Valori

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio