Fondata in anul 2004, Setrio este, prin definitie, o companie dezvoltatoare de aplicatii software.
In decursul anilor de activitate, am reusit sa dezvoltam si sa introducem, pe piata romaneasca de profil, o serie de aplicatii noi.
Principalul obiect de activitate este livrarea de solutii all inclusive pentru domeniul sanatatii (producatori, distribuitori, medici, farmacii) prin aplicatii software proprii (BizPharma, BizMedica, BizMobile, iPharma).

In plus fata de orientarea catre aplicatii 100% marca Setrio Soft, suntem implicati si intr-o serie de proiecte care privesc dezvoltarea de pachete software la cerere. Aceste pachete sunt fie versiuni puternic personalizate ale unor programe deja existente, fie integrari intr-o singura aplicatie, mai complexa, si implementari ale unor module care, de regula, functioneaza independent. Tot aici includem si aplicatiile specifice, construite de la zero, fundamentate pe cerintele clare ale clientului.

Indiferent de natura proiectului ori de destinatia sa, echipa Setrio Soft este in legatura directa cu utilizatorul final, oferindu-i, pe toata durata procesului de proiectare, dezvoltare si implementare, consultanta (in faza de pre-achizitie), asistenta tehnica de specialitate (in faza de implementare), servicii de instruire si suport (post-implementare).

De asemenea, trebuie sa subliniem faptul ca, pentru toate aplicatiile pe care le dezvoltam, beneficiem de tehnologii de ultima generatie, ceea ce ne permite sa putem asigura atat respectarea si aplicarea standardelor in domeniu, cat si compatibilitatea cu cea mai mare parte a platformelor hardware si software existente.

Securitatea datelor, accesul la informatii vitale in timp real prin intermediul unei aplicatii solide, usor de utilizat, un sistem software complet integrat, capabil sa cuprinda reflexia informatica a tuturor activitatilor desfasurate in cadrul firmei dumneavoastra reprezinta rezultatul interventiei noastre in incercarea de a ajuta ca deciziile ce privesc afacerile dumneavoastra sa fie intotdeauna cele corecte.

Anunțuri deschise la SETRIO SOFT

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio