Înființată în 1949, mai întâi ca un club de handbal în 11, Știința București va rămâne în hall of fame-ul handbalului european drept prima câștigătoare a trofeului suprem – Liga Campionilor EHF la fete, în 1961, la care se adaugă o prezență în semifinale în anul imediat următor.

În 2010, Știința București reînvie în jurul unei mici „familii” de studenți cu patimă înnăscută pentru sport și cinste pentru vechile valori. În mai puțin de un an și cu un buget în miniatură, clubul debutează în campionatul național de enduro și în al doilea eșalon valoric la handbal feminin, unde obține un loc onorabil în a doua jumătate a clasamentului. Anul următor, Știința își înscrie echipa de băieți în liga a doua de baschet și termină sezonul de debut pe locul al treilea. Tot în sezonul 2012-2013, Știința devine vicecampioana României la enduro profesioniști, clasa A, iar la handbal feminim urcă până pe locul 4.

Știința București își propune să readucă sportul în prim-planul comunităților studențești și unul din mijloacele prin care își propune să realizeze acest obiectiv este un site modern, cu conținut actualizat frecvent și care să permită dialogul între sportivi și studenți

Spl. Independenței 313, sector 6, București

Anunțuri deschise la Stiinta Bucuresti

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio