Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii ce stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie. Pe lânga acestea, Țiriac Holdings desfășoară activități în câteva domenii conexe – servicii de pază și protecție, property management, servicii de media etc.

Indiferent de domeniul în care activează, echipa Țiriac Holdings este recunoscută pentru profesionalismul, seriozitatea, spiritul de echipă, promptitudinea și deschiderea spre nou specifice fondatorului grupului, acesta punându-și amprenta inconfundabilă nu doar pe modul în care Țiriac Holdings își derulează activitatea, ci și asupra spiritului competitiv și a viziunii de business aparținând fiecăruia dintre membrii acestuia.

andreea.surpteanu@tiriacltd.ro

Anunțuri deschise la Țiriac Holdings

Mai mult conținut în curând!
Până atunci fă-ți cont pe Junio dacă nu ai deja și pregătește-ți profilul. Junio este cea mai mare platformă de joburi și stagii pentru studenții din România.

Junio