Joburi part-time pentru studenți – trei antreprenori au investit 50.000 de euro într-o platformă de recrutare

Trei antreprenori au lansat o platformă de joburi dedicată studenților care își doresc un loc de muncă part-time sau ocazional, care să le permită să capete experiență și să își asigure un venit propriu în același timp. Platforma Junio se adresează pentru început doar studenților sși angajatorilor din București și Iași, urmând ca în a doua jumătate a anului oferta să fie extinsă și către Cluj și Timișoara.

Continuă pe Startup Cafe

Stagii pe Bune, proiectul studenţilor puşi pe treabă

O idee născută din convingerea unor tineri că anii de școală nu pot garanta obținerea statutului de angajat a devenit, astăzi, cel mai mare program național de stagiatură.

Continuă pe EVZ.ro

Experiență – Stagii pe Bune

Sfatul celor care au urmat programul de perfecţionare: „E nevoie de practică încă din primul an de facultate”. Recunoscut drept cel mai important program pentru practica studenţilor din domeniul IT&C, „Stagii pe Bune” continuă pentru al optulea an consecutiv pregătirea tinerilor din facultăţile de profil.

Continuă pe eJobs

Peste 300 de Stagii pe Bune in IT&C!

În urma încheierii perioadei de centralizare a stagiilor pentru ediția 2008 a Stagii pe Bune, ASPI pune la dispoziție peste 300 de stagii împărțite în 7 categorii, și anume: Business Software, Embedded & Security Software, Networking & Communication, Quality Assurance & Technical Support, Hardware, New Media & Web Development, Entertainment Software & Graphics.

Continuă pe Hipo